maja

 

Praktikant - Multimediedesigner

Mit navn er Maja Christensen, og jeg studerer på 4. semester på Multimediedesigner-uddannelsen. Jeg har i den forbindelse været i praktik i 2,5 måned hos Kolding Kommune med tilknytning hos Elevsekretariatet.

 

Praktikopgaver

Mine arbejdsopgaver har primært omhandlet markedsføringen af Kolding Kommunes elevuddannelser. Jeg har været ude og interviewe elever og tage billeder af dem, skrevet artikler til hjemmesiden, lavet brochurer og plakater, redigeret hjemmeside og billeder, lavet et videointerview med en kontorelev, skrevet stillingsopslag, arrangeret stand til samt repræsenteret Kolding Kommune ved to erhvervsmesser. Derudover er der kommet løbende ad hoc opgaver, f.eks. grafisk opsætning af budgetrapport, korrespondance med USA og udarbejdelse af grafer.

 

Om Kolding Kommune som praktiksted

Mine kollegaer hos Kolding Kommune har været rigtig søde og taget godt imod mig. Jeg har fået lov til at prøve mange forskellige ting i løbet af min praktiktid. Jeg har haft stor medindflydelse på mine arbejdsopgaver, og har fået lov til selv at planlægge min arbejdsdag. Det har givet mig en mulighed for arbejde meget selvstændigt, hvilket jeg har været meget glad for.

Jeg har fået et godt indblik i, hvordan en større organisation fungerer, og vil helt sikkert kunne bruge disse erfaringer i mit videre arbejdsliv.