Vores nye hold kontorelever 2017

Virksomhedsbesøg Gudsø

Kolding Kommunes kontorelever slukker brande

Social- og sundhedsassistent

Drømmer du om at arbejde i en daginstitution eller en døgninstitution?

intro 1 ny

Mandag d. 3. september 2018 mødte, 7 spændte og forventningsfyldte nye elever op på Kolding Rådhus. Alle sammen for at, være med til den længe ventede introdag.

 

Formålet med denne introdag, var at sørge for at eleverne blev introduceret for hinanden, lærte hinanden og de elev-ansvarlige at kende, samt få styrket eleverne til at de kunne få den bedst mulige start i Kolding Kommune. Således ved at sende dem ud og lære de forskellige forvaltninger at kende.

Så derfor blev de inddelt i nogle grupper, hvor de sammen skulle lave et våbenskjold, som indikerede både deres individuelle, men også de fælles forventninger som eleverne havde til deres kommende arbejdsplads.

 intro 2

Efterfølgende skulle de ud på ”stafet”, hvilket vil sige at de skulle rundt og besøge de forskellige forvaltninger, hvor de elev-ansvarlige stod klar til at fortælle om den enkelte forvaltnings organisationsplan, så eleverne fik et bedre billede af hvordan forvaltningen er skruet sammen. Derudover blev de bedt om at udføre en række forskellige opgaver ved at tænke kreativt, men også innovativt. F.eks. skulle de ved den ene forvaltning, klippe en enkelt avisside ud så de alle sammen kunne stå i den, uden at cirklen blev brudt. Dette krævede en særlig metode, som de måtte prøve sig frem til.

Et andet sted skulle de lave det højeste tårn, ved kun at benytte sugerør, papir og tape.
Så her skulle der virkelig tænkes ud af boksen.

Dagen blev afsluttet med kåring af vinderen af stafetten samt starten på to spændende år som kontorelev ved Kolding Kommune.