Introdag for kontorelever

En frisk start for Kolding Kommunes nye kontorelever

En mandag i september startede Kolding Kommunes 7 nye kontorelever med en fælles introdag for at blive rystet sammen.

Introduktionsdagens formål var ligeledes at skabe et indblik i de forvaltninger, Kolding Kommune rummer, samt at opnå et fællesskab mellem eleverne. Dette danner grobund for en god start som elev, og det skaber en større forståelse for Kolding Kommune som arbejdsplads.

 

 

"Vi var på stafet på forvaltningerne den første dag, hvor vi var opdelt i 2 hold som i fællesskab skulle løse en opgave. Det var fedt at blive kastet ud i et samarbejde med de andre nye elever, og det skabte en god stemning". Sådan beskriver Maj-Britt sin første dag.

introdag1

"Det var spændende at komme rundt til de forskellige forvaltninger og derved få et helhedsbillede, og man følte sig velkommen lige fra starten".

"Elevklubbens formand kom og fortalte om elevklubben, som er et sted man mødes hver 2. måned. Her får man muligheden for at sparre med de andre, og samtidigt skabe et bånd til de elever, som sidder i andre forvaltninger end en selv".

nye elever 001

De elevansvarlige har præsenteret forvaltningerne for eleverne på en anderledes og sjov måde. Under det enkelte besøg i forvaltningen er eleverne blevet stillet over for samarbejdsøvelser, og efterfølgende spørgsmål til fælles løsning med udgangspunkt i den elevansvarliges præsentation.

Våbenskjold

 Våbenskjoldet, som vist på billedet, var en samarbejdsopgave eleverne blev stillet.

De skulle tegne deres forventninger til uddannelsen som kontorelev ved Kolding Kommune.