Vores nye hold kontorelever 2017

Virksomhedsbesøg Gudsø

Kolding Kommunes kontorelever slukker brande

Social- og sundhedsassistent

Drømmer du om at arbejde i en daginstitution eller en døgninstitution?

billede 1

Tirsdag den 1. september startede Kolding Kommunes 6 nye kontorelever med en fælles introdag for at blive rystet sammen.

Introdagens formål varligeledes at skabe et indblik i de forvaltninger Kolding Kommune rummer, samt at opnå et fællesskab mellem eleverne. Dette danner grobund for en god start som elev, og det skaber en større forståelse for Kolding Kommune som arbejdsplads.

billede 2

 

Dagen startede ud med morgenmad på Rådhuset. Dernæst blev de nye elever præsenteret for en række opgaver de skulle løse i hold. De skulle blandt andet lave et våbenskjold, hvor de skulle tegne deres forventninger til uddannelsen som kontorelev i Kolding Kommune.

"Det var en befriende og ikke mindst sjov måde at lære sine nye kollegaer at kende på. Det at blive kastet ud i at skulle samarbejde med de andre nye elever, er en god måde at blive introduceret både professionelt og socialt. Vi var på stafet i de forskellige forvaltninger. Kort forinden var vi blevet opdelt i to hold. I forvaltningerne skulle vi løse forskellige opgaver. Der var generelt en god stemning alle de steder vi kom". Sådan beskriver Allan sin første dag som kontorelev.

Billede 4

"I alle forvaltninger følte man sig velkommen. Selvom vi var under tidspres, så nåede vi at få en god introduktion til stederne og deres virke i kommunen", tilføjer Allan.

Billede 5

 

De elevansvarlige præsenterede forvaltningerne for eleverne på en anderledes og spændende måde. Eleverne fik i hver forvaltning nogle samarbejdsøvelser samt spørgsmål om forvaltningernes arbejdsområder.

Dagen blev afsluttet med kårling af stafettens vinderhold samt gruppebillede.