Vores nye hold kontorelever 2017

Virksomhedsbesøg Gudsø

Kolding Kommunes kontorelever slukker brande

Social- og sundhedsassistent

Drømmer du om at arbejde i en daginstitution eller en døgninstitution?

Jeg hedder Christina og er 34 år.

Min uddannelsesbaggrund er en HHX, coach uddannelse samt EUD Online

Jeg søgte ind som elev ved Kolding Kommune, da jeg ønskede at blive elev et sted med mange muligheder og hvor der er trygge rammer og fremtidsmuligheder.

Jeg er elev i 1,5 år. Min elevtid er i Centralforvaltningen, hvor jeg nu er færdig med de første 6 måneder i Regnskab, og derefter kommer jeg over til Indkøb og Forsikring det sidste år af min elevtid.

 

Mine arbejdsopgaver i Regnskab har fx. været: Bogføring, udbetalinger, legatregnskab, garantier, mødebooking, kreditorposteringer, moms mv. Jeg oplever, at Kolding Kommune er rigtig gode til at sikre, at arbejdsopgaverne er tilpasset den enkelte. Jeg har en del erhvervserfaring, og jeg synes opgaverne samt kollegaerne har været gearet til at håndtere at modtage mig som elev.

 

Der er startet 7 andre elever samtidig med mig, som jeg også har været på 1. skoleophold med. Det er dejligt at der er andre elever at sparre med. 2. års eleverne har været gode til at give os nyttige informationer omkring skoleopholdet og hvordan det er at være elev.

 

Jeg har været på 1. skoleophold, som underbygger meget af det jeg har lært i praksis. Der er masser af projektarbejde i grupper og man skal være forberedt på lektielæsning og at være deltagende i timerne, til gengæld får man også meget ud af det.

Hvis du drømmer om at uddanne dig i Offentlig Administration, så er Kolding Kommune stedet, hvor du bliver mødt af kompetente ansatte og spændende arbejdsopgaver.

Når jeg er færdig som elev vil jeg søde ansættelse i Kolding Kommune og på sigt videreuddanne mig med en kommunom uddannelse.