Onsdag d. 5. februar var vi til Elevpladsdag på IBC, for at fortælle om kontorelev-uddannelsen hos Kolding Kommune. Vi har før deltaget på Elevpladsdagen, som i år blev besøgt af interesserede fra både Kolding, Fredericia og Aabenraa.

elevpladsdag2014

Vi havde taget campingvognen Smutti med, som også var med Elevsekretariatet rundt i Kolding Kommune i forbindelse med "Design on Tour 2013"-kampagnen i sommers. Smutti stod klar til at repræsentere os allerede ude foran indgangen.

Indenfor havde vi taget opstilling på en af ”ø’erne” midt i IBC’s store fællesområde. Her vakte vores stand med banner, græstæppe og havemøbler stor opsigt, og kontoreleverne Rikke, Pernille og Stine, samt Susanne og Morten fra Elevsekretariatet var klar til at tage imod de interesserede.

I løbet af dagen havde vores stand mange besøgende – vi havde medbragt 150 brochurer, og da dagen var slut, havde vi kun nogle få tilbage. Til gengæld fik vi mange fine ansøgninger med hjem, fra folk der ønsker at blive kontorelever hos Kolding Kommune.

Du kan se lidt flere billeder fra dagen i billedgalleriet herunder.