Pernille - Profil

 

Hvorfor Kolding Kommune?

Som elev ved Kolding Kommune, bliver man dagligt udfordret. Man får ansvar fra dag et af. Det er en rigtig god uddannelse, idet man både får den praktiske del til daglig og den teoretiske del ved skoleopholdene. Kollegaerne er rigtige søde og tager godt imod en. Det er en meget alsidig uddannelse, idet man kommer rundt i forskellige afdelinger. Man prøver mange forskellige ting i løbet af ens elevtid.

 

Opgaver

Jeg startede i By-og Udviklingsforvaltningen september 2013, i sekretariatet hvor jeg var i ½ år, hvor jeg sad med bl.a. fakturabehandling, indkøb, borgerhenvendelser, alkoholbevillinger og andre sekretariatsopgaver. Jeg var på Godset i 10 uger, hvor jeg læste korrektur, sad med regnskab, referent, og hjalp til ved koncerter.

 

Sammenholdet mellem eleverne

Sammenholdet mellem os elever er rigtig godt. Ca. hver 2. måned mødes vi i elevklubben. Vi har virksomhedsbesøg. Det styrker vores elevsammenhold at vi mødes i elevklubben. Elevlubben er god at sparre med og dele erfaringer med, samtidig med man hygger sig

 

Skoleophold

I løbet af uddannelsen er der 3 skoleophold, hvor man går i klasse med andre offentlige kontorelever. Undervisningen er meget alsidig, og lærerne er meget kompetente. Man deler ud af sine erfaringer. På 3. skoleophold er der en studie tur.

 

Fremtiden

For fremtiden håber jeg på en fast stilling, og derefter bygge videre på min uddannelse, med kommunom.